Έπιπλα προσαρμοσμένης κρεβατοκάμαρας

Τα έπιπλα κατά παραγγελία είναι έπιπλα που κατασκευάζονται κατόπιν αιτήματος και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι προδιαγραφές περιλαμβάνουν ατομικό σχεδιασμό και επιλογή στυλ και υλικών όπως ξύλο, λεκέ και ύφασμα. Η κρεβατοκάμαρα είναι το ιδιωτικό καταφύγιο ενός ατόμου στο σπίτι, ένα μέρος όπου κάποιος χαλαρώνει μετά από μια μέρα εργασίας. Τα έπιπλα προσαρμοσμένης κρεβατοκάμαρας μπορούν αναμφίβολα να προσθέσουν χρώμα στο όνειρο διπλό δωμάτιο .

Τα έπιπλα προσαρμοσμένης κρεβατοκάμαρας διατίθενται τόσο σε παραδοσιακό όσο και σε σύγχρονο στιλ. Τα περισσότερα έπιπλα κρεβατοκάμαρων είναι μια νέα δημιουργία της συμβατικής φόρμας. Οι ντουλάπες, τα κιβώτια, τα κεφαλάρια, τα κρεβάτια, τα ντουλάπια και οι νυχτερινές βάσεις αποτελούν έπιπλα κρεβατοκάμαρων.

Το κρεβάτι ήταν πάντα το κέντρο της έλξης σε ένα υπνοδωμάτιο. Ένα προσαρμοσμένο κρεβάτι παρέχει τις ανέσεις μιας ζωής. Τα έπιπλα του υπνοδωματίου είναι κατασκευασμένα από δρυς, σφενδάμνους, κεράσι, καρύδια, τικ, δερμάτινα υψηλής ποιότητας ή διάφορα είδη μετάλλων. Τα κρεβάτια είναι συνήθως κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο και διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, από στάνταρ ή δίκλινα έως πλήρη king ή queen. Η μονάδα τοίχου Modern Murphy με οθόνη τηλεόρασης και πλαϊνό γραφείο είναι ένα χρήσιμο κομμάτι. Προσαρμοσμένες ντουλάπες, κομμά και κασέλες σε ανατολίτικο, σύγχρονο ή αρτ ντεκό στυλ χρησιμοποιούνται για αποθήκευση στο υπνοδωμάτιο. Τα έπιπλα κρεβατοκάμαρων είναι επίσης διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *